{title}

Brievenbuscadeau? Zo werkt ‘t!

Nu we (nog steeds) massaal vanuit huis aan het werk zijn, is de vraag naar brievenbuscadeaus nog altijd groot. Logisch, want al die harde werkers verdienen wel een presentje als waardering, niet? Een verrassend brievenbuscadeau voor uw medewerkers of relaties is eenvoudig te regelen. We hebben een paar zaken op een rijtje gezet die handig zijn om te weten wanneer u een brievenbuscadeau stuurt. En natuurlijk inspireren we u weer graag met een aantal originele ideeën!

Hier moet een brievenbuscadeau aan voldoen

Een persoonlijke boodschap versturen om uw collega’s of relaties te verrassen? Dan is een brievenbuscadeau een uitstekende optie. Heeft u een leuke weggever gevonden? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het als brievenbuspakketje kan worden verstuurd. Een brievenbuispakketje mag:

· Maximaal het formaat van een A4 hebben (C4 envelop: 22,9 x 32,4 cm)
Handig om te weten: een Nederlandse brievenbus is minimaal 26 cm breed en 3,2 cm hoog
· Niet kleiner zijn dan 14 x 9 cm
· Niet zwaarder zijn dan 2 kg
· Maximaal een lengte van 38 hebben

Denk er ook aan dat de verpakking meetelt in deze eisen.

Scala aan mogelijkheden

Worden de mogelijkheden niet erg beperkt door de eisen voor een brievenbuscadeau? Integendeel! Er zijn verrassend veel leuke geschenken die door de brievenbus kunnen.

1. Lekkers!

Een lekker zoetig tussendoortje tijdens het harde werken is af en toe wel op zijn plaats! Geef bijvoorbeeld een lekkere chocoladereep, verpakt in een stijlvol doosje met daarop een motiverende boodschap. U kunt het cadeau zelfs voorzien van de naam van de ontvanger! Dat maakt het helemaal persoonlijk. Hetzelfde kan met bijvoorbeeld brownies, snoepjes of zelfs taart.

2. Bloemen

Ja, ook bloemen kunnen door de brievenbus! Een samenstelling van mooie tulpen, rozen of andere bloemen wordt zorgvuldig in een plat doosje geleverd, waarna de ontvanger ze op een vaas kan zetten en er dagenlang plezier van heeft!

3. Voor de borrel

Iets te vieren of gewoon eens gezellig (virtueel) bij elkaar komen? Stuur een borrelbox op! Eentje met wat borrelhapjes erin, of met zijn of haar favoriete drankje. U kunt het zo gek niet bedenken of het pas door de brievenbus!

4. Film cadeau

Ontspanning is voor iedereen belangrijk! laat uw collega of relatie daarom een eigen thuisbioscoop creëren met een zelfgekozen film van Pathé Thuis. De ontvanger kan kijken naar de nieuwste huurfilms, inclusief een bak popcorn, wat natuurlijk onmisbaar is. En wist u dat u de verpakking ervan kunt voorzien van de naam van de ontvanger, óf zelfs helemaal naar eigen ontwerp kunt laten maken?

Zit er een mooie optie voor u tussen of heeft u misschien zelf nog een ander idee? Kijk in onze webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze bestsellers

De bestverkochte relatiegeschenken