{title}

Veiligheidskleding

Maak uw medewerkers blij met robuuste kleding en uzelf door de corporate en uniforme uitstraling! Wij hebben verschillende soort boven- en onderkleding, zoals korte en lange broeken in lengte en breedte maten, t-shirts, polo-shirts, sweaters, jassen, bodywarmers, regenpakken, sokken en speciaal ondergoed. Zowel voor dames als heren.

Soms wilt u het zeker voor het onzekere nemen. In risicovolle werkomgevingen is betrouwbare veiligheidskleding van groot belang. Daarom leveren wij betrouwbare veiligheidskleding van merken als Pro Job, Jobman en Tricorp.

De veiligheid is natuurlijk heel belangrijk, maar als drager wilt u vooral dat de kleding comfortabel zit en het oog wil ook wat. Daarom beschikken wij over een ruim assortiment veiligheidskleding voor verschillende beroepsgroepen zoals de bouw, constructie- en installatiebedrijven, transport en service en de keuken- en restaurantsector. Ook leveren wij brandvertragende kleding. Uiteraard voldoen vele producten aan ISO-normeringen.

Extra goed zichtbaar met High Visability kleding

In sommige gevallen is goed zichtbaar zijn van levensbelang. Voor beroepen op waarbij medewerkers op de weg of het spoor werken is High visability kleding geen luxe, maar een must. Wij leveren fluorescerende kleding die langs de weg of het spoor door de speciale reflecterende strepen of accenten op de kleding echt opvalt. Zo zal u, of uw medewerker, niet te missen zijn. Ook bij schemer of in de nacht. Benieuwd naar ons assortiment High visability kleding? Bekijk ons aanbod in de showroom.

Uw logo op veiligheidskleding?

Veiligheidskleding extra persoonlijk en bijzonder maken? U kunt uw veiligheidskleding laten personaliseren door middel van het bedrukken of borduren van een logo of bedrijfsnaam. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze bestsellers

De bestverkochte Veiligheidskleding
Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.