{title}

Drinkware

R & F heeft een ruim assortiment drinkware. Een ideaal relatiegeschenk of promoartikel, als je het ons vraagt. Houd warme dranken langer warm of koude dranken langer koud, of speel in op de gezondheidstrend met een mooie bidon met infuser. 

Thermosflessen: warme dranken langer warm

Koffie of thee lekker lang warm, ons assortiment isoleerflessen zorgt er voor dat u lang kunt genieten van uw dranken die door de dubbele wanden van deze producten uw dranken op temperatuur houden. Ideaal voor koffie, thee of warme chocolademelk en hiermee zeer geschikt als relatieschenk  tijdens de koude wintermaanden. Maar natuurlijk kunt u uw klanten of relaties hier het hele jaar door blij mee maken. Wilt u de thermosflessen personaliseren? Informeer naar de verschillende bedrukkingsmogelijkheden.

Thermosflessen: koude dranken langer koud

Net zoals bij de warme dranken zorgt de isolerende werking van de dubbele wanden ook bij deze flessen dat uw koude dranken lang koud blijven. Niet alleen voor onderweg maar ook handig op het bureau. Zo kunt u extra lang genieten van een koude limonade, frisdrank of water op een warme dag. De thermosflessen bedrukken? Dat is mogelijk, wij denken graag met u mee.

https://www.midocean.com/INTERSHOP/static/WFS/MidOceanBrands-BLX-Site/-/MidOceanBrands/nl_NL/images/ZOOM/mo7841_04.jpg https://www.midocean.com/INTERSHOP/static/WFS/MidOceanBrands-BLX-Site/-/MidOceanBrands/nl_NL/images/ZOOM/mo9598_16_print.jpg

Handige waterflessen en bidons

We weten allemaal dat we genoeg moeten blijven drinken voor een gezond lichaam. Een leuke waterfles helpt daarbij. Wij hebben een ruim assortiment waterflessen zonder of met infusers. Zo’n infuser is een speciale houder waar u vruchten zoals limoen, citroen of aardbei in kunt doen en hiermee smaak en vitaminen toevoegt aan het water. Zo krijgt u een lekker verfrissend watertje met een smaakje. Waterflessen of bidons kunnen we natuurlijk ook helemaal personaliseren zodat u een uniek relatiegeschenk weg kunt geven.

Sportbidons

Wat is er nu lekkerder en verfrissender dan een heerlijke sportdrank na gedane inspanningen. Bidons zijn vooral populair als relatiegeschenk voor tijdens grote sportevenementen of als promotioneel artikel voor (sport)vereniging. Een mooi product om in te zetten om juist op dit soort momenten aandacht te genereren voor uw bedrijf of vereniging! We hebben bidons in allerlei maten en kleuren, met of zonder sportscap. Uiteraard kunnen we deze voorzien van een logo of opdruk.

https://www.midocean.com/INTERSHOP/static/WFS/MidOceanBrands-BLX-Site/-/MidOceanBrands/nl_NL/images/ZOOM/mo8933_10.jpg

Duurzame eco bekers

Deze bekers zijn gemaakt van PLA zonder plastic en daarmee geschikt als ecologisch of duurzaam relatiegeschenk. De mokken zijn geheel vrij van giftige chemicaliën of kunststoffen, BPA-vrij, herbruikbaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Een ideaal cadeau dus voor iedereen die geeft om zijn/haar gezondheid en het milieu. De bekers zijn ook nog eens hittebestendig tot 120 graden celsius en kunnen tegen de magnetron en vaatwassen. U kunt er uw hete koffie of thee dus prima in bewaren! Inhoud: 400 ml. Ook deze mokken kunnen wij bedrukken. Wij denken graag mee over een passende oplossing voor uw bedrijf of vereniging.

https://www.xindao.com/product/image/large/p436.593__d_100.jpg

Drinkware personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden tot laser graveren en bedrukken. 

Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.