{title}

Gadgets en elektronica

Technologie maakt ons leven een stuk makkelijker. Met een leuke gadget of electronica weet u zeker dat uw klant of relatie nog vaak aan u denkt. Wij hebben een breed aanbod electronica en gadgets, van powerbanks en usb sticks tot VR-brillen. Daar zit vast iets voor u tussen!

Virtual Reality

Een ritje in de achtbaan, een ander dashboard op uw auto of de nieuwe inrichting van uw huis bekijken? Met Virtual Reality kunt u het allemaal beleven, zonder al te veel moeite. Virtual Reality is de nieuwste hype en maakt veel mogelijk. Het enige wat u nodig heeft is een VR-bril en een moderne mobiele telefoon die in de VR-bril gestopt wordt. We hebben ze in simpele kartonnen uitvoeringen maar ook in luxere brillen al dan niet met ingebouwde oortjes en microfoons. Neem contact met ons op voor advies of om de mogelijkheden te bespreken.

Powerbanks

Hoe vervelend is een lege accu van uw mobiel of tablet? Als het ons ligt, hoeft u dat nooit meer te overkomen! Met een powerbank op zak bent u altijd voorzien van uw eigen energiebron. Onze veilige powerbanks zijn uitvoerig getest en kunnen worden voorzien van een certificaat. Naast de standaard uitvoeringen kunnen we deze ook laten maken in een speciale vorm van uw product en/of logo. 

Er zijn tegenwoordig powerbanks verkrijgbaar die draadloos opladen en meerdere apparaten te gelijk kunnen opladen. U zit dus nooit meer zonder stroom. 

USB-sticks

USB-sticks zijn nog steeds hét relatiegeschenk bij uitstek. Wij bieden een zeer ruim aanbod, van standaard bedrukt met uw logo tot een USB-stick in volledig eigen ontwerp. Wie kunnen ze leveren met of zonder uw data. Wat vindt u bijvoorbeeld van het idee om met een USB-stick uw nieuwste productcollectie te versturen naar klanten en prospects? USB-sticks zijn verkrijgbaar vanaf 1 Gygabyte en gaan inmiddels al tot 128 GB. Ruimte genoeg dus.

Thuiskopieheffing vanaf 1 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 vallen ook USB sticks en wearables met opslagcapaciteit onder nieuwe wetgeving. Daardoor moeten wij als leverancier vanaf 2018 € 0,60 per USB-stick afdragen.
Deze regeling is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen opbrengsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal. 

Speakers en Koptelefoons

Dat klinkt als muziek in de oren! En omdat het oor ook wat wil, heeft R & F natuurlijk ook een ruime collectie draadloze speakers met Bluetooth en koptelefoons. Denk bijvoorbeeld aan een tijdloze houten of bamboo speaker, een speaker in een mooie aluminium uitvoering, een speaker die tevens bijzet tafel is, of een sfeervolle wijnkoeler, of een speaker en lamp in één. We hebben het allemaal voor u in huis.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, een trendy geschenk als een koptelefoon of draadloze oortjes behoren dan tot de mogelijkheden. Zowel de koptelefoon als ook de opbergdoosjes voor de oortjes zijn te voorzien van logo’s. De mogelijkheden voor bedrukken bespreken we graag met u. 

Elektronica-product personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden tot laser graveren en bedrukken. 

Onze bestsellers

De bestverkochte Gadgets en elektronica
Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.