{title}

Over ons

R & F bestaat al meer dan 40 jaar en heeft haar wortels in het centrum van Ede, waar het in 1982 is begonnen als wijn- en delicatessenzaak. Door de jaren heen zijn we langzaam maar zeker Ede uitgegroeid; zowel qua klanten als met ons assortiment.

In 1998 is het bedrijf, dat destijds bekend stond als Rijsemus & de Frel, gekocht door o.a. Rob Kamphuis. In de jaren daarna is de naam afgekort naar R & F.  Momenteel is Rob nog steeds de eigenaar en is hij uw vaste aanspreekpunt als het gaat om het vinden van een passend relatiegeschenk. Rob heeft een brede kennis van de markt en is creatief met het zoeken naar passende oplossingen, zodat hij u een perfect en passend geschenk kan aanbieden.

R & F vestigde zich in 2010 in Apeldoorn en is dus sindsdien een Apeldoorns bedrijf. U kunt ons hier vinden aan de Vlijtseweg 166, waar onze showrooms decor staan voor ongeveer 6000 verschillende producten op het gebied van relatiegeschenken, wijnen en kleding. 

Wilt u uw relatiegeschenk personaliseren of extra bijzonder maken? Bijna alle producten kunnen worden voorzien van een logo of een creatieve tekst. Hier zijn uiteraard verschillende technieken voor, bijvoorbeeld met borduren, graveren en bedrukken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze bestsellers

De bestverkochte relatiegeschenken