{title}

Wijnen

Wijn is emotie, passie en beleving

Samen met u zoeken we naar creatieve manieren om uw klanten te verrassen en blij te maken met een mooie fles wijn. Of wilt u ze verrassen met een fles champagne of een heerlijke prosecco? Het kan allemaal bij R & F.

We maken hier graag een mooi geschenk van door middel van de juiste verpakking. Ons assortiment bestaat uit 850 verschillende wijnen in diverse prijsklassen, uit alle wijngebieden van over de hele wereld. Uiteraard hebben we ook mooie wijnaccessoires, zoals bijvoorbeeld karaffen, sommeliermessen en mooie wijnglazen die het geschenk compleet maken.

Het ontvangen van een wijngeschenk is mooi. Het uitzoeken en geven is nóg mooier. Wilt u het wijngeschenk laten verzenden naar uw relaties, we regelen het voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wijnen personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bekijk de mogelijkheden tot laser graveren en bedrukken

Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.