{title}

Paaspakketten en Momentpakketten

Al meer dan 35 jaar stellen we samen met onze relaties de mooiste en meest sfeervolle pakketten samen. We maken paaspakketten, maar ook op andere momenten kunt u uw relaties, klanten of medewerkers verrassen met een persoonlijk samengesteld pakket. Denk aan een kerstpakket, een zomerpakket of een pakket voor tijdens aspergetijd. Bij R & F adviseren we u op de juiste manier en we maken er een voor u als gever maar zeker ook voor uw ontvangers een groot feest van.

Op onze website vindt u afhankelijk van de periode van het jaar verschillende mogelijkheden om uw personeel en/of relaties te bedanken. Actie is reactie. Als u aandacht heeft voor uw relaties, of deze nu intern of extern zijn, hebben zij aandacht voor u en uw onderneming. Met een kerstpakket, paaspakket of zomerpakket zorgt u dat u top of mind bent én blijft.

Een waardering zal zich altijd terugbetalen!

Wilt u zelf een pakket samenstellen of wilt u hem door ons laten samenstellen? Hoe dan ook, wij zijn u graag van dienst. Vanaf juni zullen de showrooms weer gevuld zijn met de nieuwe items voor de kerstperiode. Hoe eerder u ons laat weten wat de wensen zijn, des te groter de kans van slagen. Als de aanvraag op tijd binnenkomt kunnen we voor u speciaal op maat gemaakte producten laten produceren. Denk aan producten in uw eigen huisstijlkleuren, met een logo of zelf met een eigen verpakking. Dát is nog eens verrassend!

Paas- of kerstpakketten bestellen?

Wilt u een kerst- of paaspakket bij ons bestellen of laten samenstellen? Bezoek onze showroom en laat u inspireren! Wij zijn u graag van dienst

Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.