{title}

Relatiegeschenken

Onderzoek heeft uitgewezen dat de attentiewaarden van een relatiegeschenk hoger is dan je zou denken, mits deze goed is uitgekozen. Met een passend relatiegeschenk waar de ontvanger écht op zit te wachten bent u als gever top of mind.

Belangrijk is om iets te geven wat geheel voldoet aan het verwachtingspatroon van de ontvanger (uw relatie of klant). Wij adviseren; "Beter 1.000 keer goed, dan 10.000 keer slecht". Qualiteit boven quantiteit dus. En geloof ons, iets meer uitgeven aan een goed en mooi geschenk is geen geldverspilling. U verhogt de kans dat uw product met aandacht wordt ontvangen en gebruikt aanzienlijk, en hiermee verhoogt dus ook de aandacht voor uw product of onderneming. 

Bij R & F kunt u terecht voor de meest uitlopende relatiegeschenken en promotieartikelen. Onze producten zijn perfect te personaliseren met een eigen logo of slogan. Of maak het helemaal bijzonder door een product geheel in eigen huisstijl te laten maken.  

Verschillende categorieën relatiegeschenken

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij het assortiment opgedeeld in verschillende categorieën, zoals outdoor, drinkware, gadgets en elektronica, tassen en trolleys, office en desk en duurzame relatiegeschenken. Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Grote kans dat we het wel voor u kunnen leveren! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Op zoek naar een eigen product naar wens gemaakt? 

Wij hebben ruime ervaring in het maken en bedenken van relatiegeschenken en gadgets. Door onze korte communicatielijnen met onze partners in het Verre Oosten en in Oost-Europa kunnen wij altijd een passende oplossing bieden en een product volledig op maat maken. Onze grafische afdeling zal een digitaal productontwerp maken die past bij de ideeën en huisstijl van uw bedrijf, waarna wij hem in productie zullen nemen. 

Relatiegeschenken personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden tot borduren, laser graveren en bedrukken. 

Onze bestsellers

De bestverkochte Relatiegeschenken
Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.