{title}

Duurzame relatiegeschenken

Milieuvriendelijk, groen, biologisch afbreekbaar, duurzaam, verantwoord bezig zijn. Kreten zijn zo uitgesproken en opgeschreven, maar doen we er ook wat aan/mee? Bij R & F weten we hier wel raad mee. Met duurzame of ecologische relatiegeschenken kunt u het verschil maken. U legt hiermee de nadruk op het verantwoord bezig zijn met producten die u aan relaties gaat weggeven.

Assortiment duurzame relatiegeschenken

Of het nu een T-shirt is gemaakt van bamboe in plaats van katoen, een powerbank op zonne-energie, of notitieboekjes gemaakt van PET materiaal, we adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Natuurlijk zijn hier ook weer vele mogelijkheden om een logo te bedrukken, lasergraveren of te borduren. Voor alles is een oplossing. Daag ons uit en geef uw relaties een duurzaam relatiegeschenk.

Duurzame relatiegeschenken personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden tot laser graveren en bedrukken. 

Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.