{title}

Bedrijfskleding

Functioneel, comfortabel, modern en duurzaam. Zo kunnen we onze bedrijfskleding het beste omschrijven. Natuurlijk moet werkkleding gewoon lekker zitten. Maar ook een professionele uitstraling en gebruiksgemak zijn heel belangrijk. Wij zien bedrijfskleding als een passend verlengstuk voor uw personeel.

Bij vele beroepen is bedrijfskleding verplicht. Wij leveren speciaal ontwikkelde bedrijfskleding voor de volgende begroepsgroepen;

  • Bouw
  • Transport
  • Horeca-sector
  • Servicemonteurs
  • Schilders en stucadoors

Ook kunnen wij High visability kleding leveren voor mensen die langs de weg of langs het spoort werken. U kunt bovendien bij ons terecht voor t-shirt, polo-shirts, overhemden, truien, werkjassen en specifieke accessoires zoals kniestukken en sokken.

Benieuwd naar een passend voorstel voor bedrijfskleding voor uw bedrijf? We denken graag mee! Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Ook adviseren wij u graag over de bedrukkingsmogelijkheden van uw bedrijfskleding.

Bedrijfskleding personaliseren

Wilt u uw product extra persoonljik en bijzonder maken? Er is veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden tot borduren en bedrukken. 

Onze bestsellers

De bestverkochte Bedrijfskleding
Contact opnemen?

Nieuwsgierig naar wat R & F voor u of uw organisatie kan betekenen? Daag ons uit!

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter, samen met uw vraag of bericht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook even bellen met: 055 – 36 00 444.