{title}

Een kerstgeschenk geven: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het is hartje herfst, dus de ideale tijd om alvast na te denken over wat u uw collega’s gaat geven met Kerst. Maar denkt u ook aan uw relaties? Een kerstgeschenk is een prachtig alternatief voor een kerstpakket en ideaal als attentie voor relaties. Wat voor moois is er allemaal mogelijk? Laat u inspireren!

Kerstgeschenk en -pakket: het verschil

Het grootste verschil tussen een kerstpakket en een kerstgeschenk is dat een kerstpakket een combinatie is van meerdere cadeautjes. De ontvanger heeft echt iets om uit te pakken. Een kerstgeschenk is één cadeau, maar dan wel van meer waarde. U kunt een kerstgeschenk voor zowel collega’s als voor relaties inzetten. Iets écht moois voor werknemers en een aardigheidje voor relaties, bijvoorbeeld. Wat kunt u zoal geven als kerstgeschenk?

Chocolade

Chocolade... loopt het water u al in de mond? De meeste mensen worden van een stuk chocolade erg blij. Dat is ook niet zo gek, want het is bewezen dat er een stofje in zit, dat een blij en liefdevol gevoel teweeg brengt. Maak de verrassing extra speciaal door de chocolade luxe te verpakken. Bijvoorbeeld in een mooi doosje. Kijk bijvoorbeeld eens bij de chocolade die we bij R&F aanbieden. U geeft daarmee ook nog eens echte kwaliteitschocolade! Chocolade als kerstgeschenk is een perfect geschenk voor de zoetekauw die ook wel van een beetje luxe houdt.

Bier en wijn

In deze periode, waarin het Covid-19 virus het land nog in zijn greep heeft, zal iedereen het thuis extra gezellig moeten maken. Dat kan bijvoorbeeld met een lekker bier- of wijnpakket. Een drankje en een snack erbij, dat maakt een gezellig avondje helemaal compleet. U kunt hiermee ook nog eens uitstekend onderscheid maken in kerstgeschenken, voor zowel bier- als wijndrinkers. Zo maakt u het geschenk extra persoonlijk. Bier en wijn is een geschikt geschenk voor wie graag lekker tafelt, met een passend drankje. Maar ook juist voor wie graag lekker op de bank zit met iets lekkers erbij!

Ga voor Italiaans

Panettone, dat klinkt lang niet iedereen bekend in de oren. Panettone is een Italiaanse lekkernij, perfect passend bij Kerst. Het is een luxebrood met vruchtjes erin, natuurlijk stijlvol verpakt. Hierdoor is het niet alleen lekker, maar ook leuk om te geven. Vooral voor wie van bourgondisch tafelen houdt en wie gek is op Italiaanse lekkernijen!

Mini kerstpakket

Voor bepaalde relaties is een compleet kerstpakket misschien wat veel van het goede. U wilt gewoon even laten weten dat u uw relatie waardeert en dat u hem niet vergeet. Maar een geschenk kán lastig zijn om uit te zoeken wanneer u iemand persoonlijk niet goed kent. Dan is het handig om toch van alles wat te geven. Geef dan een mini kerstpakket! Heeft uw relatie toch nog iets verrassends om uit te pakken!

Advies of inspiratie nodig? Neem contact op!

Onze bestsellers

De bestverkochte relatiegeschenken