{title}

Paasgeschenken: 4 verrassende ideeën!

Wie zijn personeel écht wil verrassen, zorgt voor paasgeschenken! Met Kerst is het redelijk voorspelbaar dat het personeel verwend wordt met leuke geschenken. Met Pasen daarentegen, verwachten uw gewaardeerde collega’s minder snel iets. Des te verrassender om dan iets te geven! Bovendien hebben uw mensen in tijden die veel flexibiliteit eisen, wel een extraatje verdiend!

Er zijn genoeg leuke ideeën te verzinnen om het personeel écht te verrassen, natuurlijk op afstand. We hebben er een paar op een rijtje gezet. Toch nog iets anders, maar weet u niet precies wát? Neem gerust contact op, dan denken wij met u mee!

1. Paasborrel

Waar u normaalgesproken gezellig samen op kantoor een borrel doet, zal dat nu vanuit huis moeten. Dat kan prima en is ook met Pasen een erg goede optie! U kunt eenvoudig een leuk, vrolijk borrelpakket (laten) samenstellen en deze naar uw medewerkers sturen. Plan een meeting in met zijn allen en proost samen op een gezellig paasweekend!

2. Brievenbus cadeau

Hoef u niet te groot uit te pakken, maar wilt u wel even aandacht besteden aan uw personeel? Een wat kleiner cadeautje, een brievenbus cadeau, doet heel veel goeds. Een doosje chocolade of bijvoorbeeld een klein Rituals geschenkje. Er is  genoeg te bedenken wat door de brievenbus past, met een leuke boodschap. Doe er een leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap en de verrassing is compleet!

3. Paaschocolade

Het geven van chocolade, dat kwam al even kort aan bod. Dit is iets wat perfect past bij Pasen! Je hebt namelijk, natuurlijk, paaseitjes! En dat in vele soorten en maten. In ons assortiment vindt u eitjes om te geven, verpakt op een feestelijke, vrolijke manier. Maar er is nog veel meer te bedenken als het om paaschocolade gaat. Bijvoorbeeld vrolijke chocolade paashazen of bonbons in passende stijl. De vrolijke verpakking samen met het lekkers dat erin zit, zorgt voor vrolijkheid en energie bij uw medewerkers!

4. Paasontbijt of brunch

Gezellig samen aan het paasontbijt of een brunch organiseren? Dat kan ook op afstand! Wij kunnen en ontbijt- of brunchpakket voor u samenstellen om uw medewerkers mee te verrassen. Eventueel met een leuk geschenkje erbij. Daarmee laat u zien dat u ze waardeert en aan ze denkt, terwijl zij genieten van lekker eten tijdens de paasdagen!

We kunnen nog wel even doorgaan, want we hebben inspiratie te over! Kunt u nog wel wat meer inspiratie gebruiken of hebben we u al op een goed idee gebracht? We helpen u graag verder! Neem contact met ons op, dan gaan we samen voor een vrolijke paasverrassing voor uw personeel!

Onze bestsellers

De bestverkochte relatiegeschenken