{title}

Zet u uw secretaresse op 15 april in het zonnetje?

Over een paar weken, op 15 april, is het hét moment om uw secretaresse in het zonnetje te zetten: op Secretaressedag! De secretaresse neemt veel tijdrovende klusjes uit handen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Dat verdient een speciaal momentje met natuurlijk een attentie!

Toon uw waardering met een leuk cadeau. Wij hebben een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet. Laat u inspireren!

1. Office & Desk

Handige artikelen voor in, op en om het bureau zijn altijd prettig om te krijgen! Met een mooie bedrukking maakt u deze stijlvol en persoonlijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor pennen, notitieboekjes of diverse bureauaccessoires. Een artikel op zichzelf, of een complete set van handige bureauartikelen.

2. Gadgets

Gadgets en elektronica worden steeds gaver en ook nuttiger! Houdt uw secretaresse wel van technologische snufjes? Dan is een powerbank, speaker of mooie koptelefoon een prachtige attentie. Eventueel met speciale bedrukking!

3. Tassen & Trolleys

Overal en altijd worden tassen gebruikt. Voor boodschappen, voor reizen of andere activiteiten… misschien kan uw gewaardeerde secretaresse wel een mooie nieuwe laptoptas gebruiken!

4. Duurzaam

Hecht u en/of uw secretaresse veel waarde aan duurzaamheid? Veel relatiegeschenken zijn ook in een duurzame variant te krijgen. Bijvoorbeeld tassen van duurzaam katoen, powerbanks of zonne-energie of notitieboekjes van gerecycled PET. Ga voor een duurzame relatie!

Zit er iets voor u bij, of heeft u zelf misschien wel een origineel idee? Laat het ons weten en we helpen u verder! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Onze bestsellers

De bestverkochte relatiegeschenken